ep luis gallego sera el nuevo consejero delegado de iag tras la marcha de willie walsh
EUROPA PRESS - Archivo

IAG torna a regnar a l'Ibex aquest divendres, com és habitual aquestes darreres jornades, i al contrari del que s'ha vist durant la resta de l'any. I és que, des que les coses han anat millorant en tot allò que es refereix al coronavirus, i a mesura que les economies han anat reobrint, les aerolínies han anat igualment recuperant-se a la borsa. En el cas concret d'IAG, l'ha beneficiat en aquest sentit l'anunci de Pedro Sánchez el 24 i 23 de maig que els turistes estrangers podran venir al nostre país a partir de l'1 de juliol.

IAG

  • 2,06€
  • 0,15%

Els experts de Deutsche Bank publiquen aquest divendres un informe sobre IAG titulat "Un primer cicle de recuperació creïble". En opinió d'aquests analistes, IAG -per a la qual tenen un consell de 'compra'- ofereix ara mateix "un punt d'entrada interessant".

Segons el banc alemany, el negoci d'IAG té potencial de recuperació. "Estimem que els ingressos retornaran a nivells previs a la crisi (aproximadament 25.500 milions d'euros) el 2024, i els marges, el 2025. També veiem possibilitats que IAG recuperi els seus nivells de 'free cash flow' previs a la crisi, amb 2.600 milions d'euros, el 2025", expliquen.

Fa dos mesos, Deutsche Bank revisava les seves estimacions sobre IAG aplicant l'impacte de la Covid-19. Així, ara estima una caiguda anual del trànsit del 50% enguany, d'un 10% respecte al 2019 el 2021, i un 5% al 2022. A més, Deutsche va fer rebaixes a les seves previsions de benefici i el preu objectiu, (des de 685 penics fins a 400 penics). "Avui estem aplicant un escenari de trànsit molt més cautelós, principalment a causa de la nostra preocupació per una possible recuperació més lenta dels viatges de llarga distància i viatges de negocis", conclouen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador