ep imagen de aerolineas de iag
CEDIDA - Archivo

Les borses tornen a la dura realitat. Alguns experts ja advertien aquests últims dies de la gran desconnexió entre les febles dades macro i el ral·li de la renda variable, recolzat en valors que van sofrir especialment amb el confinament, com són aerolínies, hoteleres i operadores de viatges. Ara, la por a un rebrot, més real que mai, fa tornar aquests títols al vermell.

IAG

  • 2,06€
  • -2,92%

IAG (-7%), NH (-5%), Meliá (-6%), eDreams (-7%)... l'ensulsiada del sector turístic a la borsa espanyola torna a ser la gran protagonista de la sessió.

"El pitjor malson dels inversors es fa realitat amb la notícia d'una segona onada de contagis als EUA. Segons Bloomberg, Florida va reportar la xifra més alta de casos nous en una sola setmana, i les hospitalitzacions a Texas van augmentar un 6,3%.

Mentrestant, l'OMS va advertir que l'augment persistent a l'Amèrica Llatina és motiu de preocupació", subratlla Ipek Ozkardeskaya, analista de Swissquote Bank.

L'epicentre de la pandèmia als Estats Units se situa a l'estat de Nova York. En concret, s'han confirmat més de 380.000 casos de coronavirus i més de 30.000 morts. També és el territori que compta amb més persones recuperades de la malaltia, més de 68.000.

Noticias relacionadas

contador