ep iag 20190510084804
EUROPA PRESS - Archivo

IAG

2,06€
  • 0,03€
  • 1,48%

IAG és una de les grans protagonistes dels informes d'anàlisi aquest dilluns. El conglomerat de companyies aèries va presentar resultats divendres passat i, ara, JP Morgan, UBS, Barclays i RBC Capital Markets reiteren la seva confiança en l'esdevenir de l'acció sobre el parquet.

Des de JP Morgan són més optimistes que ningú. El banc d'inversions nord-americà no només reitera el consell de sobreponderar IAG sinó que, a més, li manté el seu preu objectiu de 8,35 euros des dels nivells de 4,86 ​​del títol, xifra que anticipa pujades del 70%.

JP Morgan reconeix que "malgrat les seves caigudes del 22% durant els tres últims mesos, IAG segueix sent una de les nostres aerolínies europees favorites". I tot, malgrat les clares incerteses que afronta com el Brexit, les advertències de beneficis de Ryanair i l'amenaça de vaga dels seus treballadors.

A RBC Capital Markets reiteren la seva recomanació de sobreponderar i un preu objectiu de 650 lliures esterlines a les accions d'IAG que cotitzen a l'FTSE 100 britànic. Aquesta casa d'anàlisi considera "la flexibilitat com la clau de la companyia".

A Barclays també el van convèncer els comptes d'IAG. El banc britànic apunta que van estar per sobre del que s'esperava i, el més important, que el consorci d'aerolínies va ratificar les seves perspectives de cara a la segona meitat de 2019.

Finalment, IAG també ha enlluernat els analistes d'UBS. La companyia suïssa reconeix que el preu actual del conglomerat és atractiu i el veu "un bon moment d'entrar al valor".

Noticias relacionadas

contador