iag todas aerolineas portada
© Alberto Sánchez

IAG

2,06€
  • 0,00€
  • 0,15%

Berenberg revisa aquesta dimarts la situació del sector aeri europeu, cosa que el porta a realitzar una sèrie de canvis en les seves recomanacions. Així, retalla el seu consell sobre IAG fins a neutral des de comprar i el preu objectiu fins a 200 penics des de 230 penics.

Al costat d'això, la companyia alemanya eleva easyJet fins a comprar (des de mantenir), amb un preu objectiu de 800 penics (des de 720 penics); reitera comprar Ryanair (eleva el preu fins als 21 euros des dels 20 euros); baixa Wizz Air fins a mantenir (de comprar), amb un preu objectiu de 5.200 penics (des de 5.500 penics); reitera vendre Air France KLM (preu objectiu de 3,50 euros des de 3,60 euros); i puja Deutsche Lufthansa a mantenir des de vendre, amb preu objectiu de 6,30 euros des de 7 euros.

"L'oci lidera el camí i el 2022 sembla prometedor per als preus dels vols curts", indiquen aquests experts. Segons les seves previsions, la capacitat de curt recorregut se situarà al 85% dels nivells de 2019 l'any que ve, preparant el terreny per uns preus atractius. "La important reducció d'Alitalia i Norwegian hauria de beneficiar l'entorn competitiu i els preus tant a la xarxa de Ryanair com d'easyJet el 2022", expliquen. "Encara que no està en la nostra hipòtesi base, els fracassos de les aerolínies deixen un potencial de noves retallades de l'oferta el 2022 i un potencial alcista dels preus i d'una millor consolidació de mercat", afegeixen.

Noticias relacionadas

contador