ep archivo   iag
EUROPA PRESS - Archivo

El consell d'administració de l'aerolínia IAG ha acordat celebrar una junta general extraordinària d'accionistes als propers dies 25 i 26 d'octubre a Madrid per aprovar la proposta de compra de 50 avions de Boeing i 37 d'Airbus, segons s'ha notificat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

IAG

  • 2,06€
  • 0,49%

L'entitat ha assenyalat que el Consell d'Administració considera que els acords que es proposen a la junta "per aprovar-los sota cadascun dels punts de l'ordre del dia són conformes amb l'interès social i recomana als accionistes que votin a favor de tots ells".

Els accionistes també podran assistir a la junta per mitjans telemàtics. Així mateix, des de la companyia han indicat que pel fet que "és poc probable que s'obtingui el quòrum d'assistència requerit per la legislació i els estatuts socials a primera convocatòria, s'informa als accionistes que la junta general extraordinària se celebrarà en segona convocatòria" .

Les propostes formulades pel consell i que se sotmetran a votació són l'aprovació de la compra de 50 aeronaus de la família Boeing 737, l'aprovació de la compra de 37 aeronaus de la família Airbus A320neo i la delegació de facultats per formalitzar i executar tots els acords adoptats per la junta general d'accionistes.

Noticias relacionadas

contador