ep hugo boss reduce un 13 su beneficio en 2019 hasta 205 millones
HUGO BOSS - Archivo

La firma tèxtil alemanya Hugo Boss considera "impossible de quantificar" l'impacte sobre les seves vendes i beneficis del tancament de gran part de les seves botigues i punts de venda a Europa i Amèrica del Nord a conseqüència de la propagació de l'epidèmia de coronavirus, per la qual cosa la companyia ha invalidat la seva previsió de resultats per a 2020.

El passat 5 de març, Hugo Boss anticipava un significatiu impacte del coronavirus en les seves vendes a la Xina, encara que expressava la seva confiança a incrementar les seves vendes mundials al 2020 en un rang d'entre el 0% i el 2%, sense tenir en compte l'efecte del tipus de canvi, incloent-hi un descens de la facturació a la regió Àsia Pacífic, un creixement moderat a Europa i estabilitat a Amèrica.

No obstant això, des de llavors la firma alemanya ha anunciat el tancament temporal de gran part de les seves botigues i dels punts de venda a Europa i Amèrica del Nord com a part de les mesures de contenció de l'epidèmia.

"L'efecte negatiu resultant sobre les vendes i els ingressos del grup és impossible de quantificar en aquest moment. D'aquesta manera, no és possible realitzar una predicció fiable de l'evolució del negoci el 2020", ha indicat l'empresa. Per tant, Hugo Boss ha advertit que el seu anterior pronòstic per a l'exercici 2020 "ja no és vàlid".

Noticias relacionadas

contador