• El president de l'entitat, Stuart Gulliver, va dir que la xarxa internacional del banc va continuar generant un fort creixement durant el tercer trimestre
  • El benefici abans d'impostos del banc es va elevar fins als 4.620 milions de dòlars
hsbc-stuart-gulliver

El gegant bancari del Regne Unit, HSBC, va guanyar durant el tercer trimestre 3.240 milions de dòlars davant d'una pèrdua de 204 milions d'euros durant el mateix període de l'any passat. Els seus ingressos van augmentar un 36%, fins els 12.980 milions dòlars durant el període. El benefici abans d'impostos del banc es va elevar fins als 4.620 milions de dòlars des d'un benefici abans d'impostos de 843 milions de fa un any.

  • 6,68£
  • 0,68%

El president de l'entitat, Stuart Gulliver, va dir que la xarxa internacional del banc va continuar generant un fort creixement durant el tercer trimestre i va afegir que la seva aposta per l'Àsia està impulsant majors retorns i creixement creditici, particularment a Hong Kong. A principis d'aquest mes,el banc va nomenar John Flint com el seu pròxim president executiu i ha recalcat que seguirà centrant la seva estratègia en Àsia.

Els resultats del tercer trimestre es produeixen després que HSBC informés a finals de juliol d'un augment del 57% del benefici net, fins als 3.870 milions de dòlars, durant el segon trimestre enmig d'una millora al creixement creditici i una contribució creixent dels seus altres negocis.

L'entitat ha anunciat que ha completat el 71% del pla de recompra d'accions de 2.000 milions que va anunciar al juliol. Això se suma als 3.500 milions d'accions recomprades des de l'any passat.

Noticias relacionadas

contador