trump-critique-la-decision-de-harley-davidson-de-delocaliser

Harley-Davidson ha presentat aquest dimarts els seus resultats del tercer trimestre de l'any. Un període durant el qual la companyia va registrar uns guanys de 113.900.000 de dòlars, enfront dels 68,2 milions de l'any passat. Les accions avancen a prop d'un 5% abans de l'obertura de la borsa als EUA després d'acumular un descens proper al 24% aquest any.

Per la seva banda, els guanys per acció van ser de 0,68 dòlars, en comparació amb els 0,40 dòlars del mateix període de l'exercici passat. Mentrestant, els ingressos van augmentar fins als 1.320 milions de dòlars, enfront dels 1.070 milions que estimava el consens.

Les vendes de motocicletes al detall internacionals de Harley-Davidson van augmentar un 2,6% durant el tercer trimestre en comparació amb 2017 i les vendes al detall als EUA van caure un 13,3%. Les vendes al detall mundials van disminuir un 7,8%.

"A mesura que administrem la nostra empresa amb capacitat de recuperació en un moment difícil de la nostra història, estem aprofitant les nostres fortaleses per un camí més prometedor per endavant", ha afirmat el president i director executiu, Matt Levatich.

La companyia també ha presentat les seves perspectives per al que queda de 2018, un any durant la qual s'espera que els enviaments de motocicletes passin d'aproximadament 231.000 - 236.000 motocicletes. Durant el quart trimestre, la companyia espera enviar aproximadament 50.800 motocicletes. El marge operatiu del segment de motocicletes representa al voltant d'un 10% dels ingressos.

Noticias relacionadas

contador