grupo lar incorporaciones

El Grupo Lar, empresa espanyola especialitzada en la inversió, el desenvolupament i la gestió d'actius immobiliaris, ha anunciat la incorporació de quatre nous membres al seu equip per enfortir la seva àrea de living.

A finals de 2022, la companyia va anunciar el seu retorn al segment del healthcare, i després ha decidit apostar pel capital humà per a la gestió dels nous projectes especialitzats al sector salut. En aquest sentit, els incorporats seran Juan Manuel Morante, que entrarà com a director financer Residencial, Carlos Sarrate, que s'incorpora com a gerent de sòl, i Rubén González com a gerent tècnic.

A més, el grup ha destacat la seva aposta "de formar talent jove dins de la companyia", i ha anunciat la promoció d'Alejandro Garnacho, que va formar part del Programa Trainee a la casa, com a analista de healthcare.

Javier Cámara, director de Healthcare Iberia de Grup Lar, ha assenyalat que la companyia ha treballat "per tenir el millor equip de professionals que ens permeti posicionar-nos com a referents en el segment salut", i per això pretenen "generar una cartera de referència d'actius sociosanitaris a Espanya amb els estàndards més alts de qualitat, sostenibilitat i eficiència”.

contador