grifols portada edificio junta

Hi ha dos valors que es desmarquen aquest dijous de les fortes caigudes del mercat: MásMóvil, que puja gràcies a un informe favorable de Bank of America Merrill Lynch; i Grifols, que es beneficia d'un altre informe, també favorable, de Deutsche Bank.

  • 8,39€
  • 3,71%

El banc alemany eleva el seu preu objectiu sobre la biofarmacèutica des dels 23 euros fins als 25 euros. Aquesta valoració segueix encara per sota del preu actual de cotització, en els 28,9 euros. Pel que fa al consell, reitera mantenir.

Respecte als resultats del segon trimestre, que la companyia publica el pròxim 31 de juliol, Deutsche espera que siguin fortes. "Esperem que Grifols reporti un fort i continu creixement dels ingressos en el segon trimestre, ajudat per la millora en el subministrament d'albúmina a la Xina i per la forta demanda que aparentment està portant a una escassetat en el subministrament d'immunoglobulina, amb un impacte positiu en els preus", expliquen.

"A més, els marges haurien de començar a millorar des de la base del primer trimestre donada la millora del cost del plasma per litre i l'impacte positiu dels preus positius", afegeixen des de Deutsche Bank.

Davant aquest escenari, el banc alemany ha augmentat les seves previsions de marges i veu una millora del marge de 50-100 punts bàsics en 2019 com un resultat de la millora de la utilització de capacitat i els preus positius. "Mantenim el consell a mantenir atès que el seu valor actual és just", conclouen.

Noticias relacionadas

contador