ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols ha estat inclosa al Dow Jones Sustainability World Index per segon any consecutiu i al Dow Jones Sustainability Europe Index per tercer any consecutiu.

  • 9,42€
  • 0,58%

La inclusió de Grifols en aquests dos índexs "posa de manifest la seva posició de lideratge i el seu compromís amb la transparència en matèria mediambiental, social i de govern corporatiu", destaca la farmacèutica en un comunicat publicat aquest dilluns.

La puntuació obtinguda situa Grifols entre les cinc companyies del món líders del seu sector. El 2022, els Dow Jones Sustainability Index han registrat una xifra rècord de 1.728 empreses avaluades, xifra que suposa un augment del 9% respecte a l'any passat.

Els DJSI es consideren un dels indicadors mundials més prestigiosos a avaluar la sostenibilitat corporativa amb criteris ESG, tant per l'ampli nombre d'empreses analitzades com per la rigorositat del procés d'avaluació anual.

“Ens sentim molt honrats de continuar formant part dels prestigiosos índexs Dow Jones de Sostenibilitat. Ser reconeguts com una de les companyies més sostenibles del món reflecteix el nostre compromís de prioritzar la salut i la seguretat dels nostres donants i pacients; de contribuir a la societat i al medi ambient; i de donar suport al nostre equip humà”, ha declarat Thomas Glanzmann, president del Comitè de Sostenibilitat del Consell d'Administració de Grifols.

Noticias relacionadas

contador