• L'operació s'ha articulat a través de Grifols Innovation and New Technologies Limited (GIANT)
cbgrifols

Grifols obre noves línies d'investigació amb l'adquisició del 44% de GigaGen per 35 milions de dòlars. GigaGen Inc és una companyia biofarmacèutica amb seu a San Francisco (Califòrnia, Estats Units) especialitzada en el descobriment i desenvolupament preclínic de medicaments bioterapèutics.

  • 5,90€
  • -1,01%

A més, Grifols finançarà amb 15 milions de dòlars addicionals al desenvolupament per part de GigaGen d'immunoglobulines recombinants a partir d'anticossos policlonals derivats de cèl·lules B humanes per al tractament de malalties humanes.

Amb aquesta adquisició Grifols ha manifestat que segueix reforçant la seva cartera de projectes d'R + D + I mitjançant participacions en companyies i projectes d'investigació complementaris a la seva activitat amb "alt potencial de generar valor afegit".

Actualment, GigaGen té en marxa diversos projectes per al descobriment de nous medicaments amb diverses companyies farmacèutiques. També compta amb una cartera pròpia de projectes d'investigació, entre els quals destaquen el desenvolupament de la primera immunoglobulina intravenosa recombinant i diversos projectes d’immunoteràpies contra el càncer.

L'operació s'ha articulat a través de Grifols Innovation and New Technologies Limited (GIANT), companyia en la qual s'agrupen totes les inversions d'R + D + I externes de Grifols.

Noticias relacionadas

contador