ep archivo   fbrica de grifols barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols ha tancat un acord de col·laboració amb l'empresa nord-americana ImmunoTek Bio Centers per a l'obertura de 21 centres de donació de plasma amb una capacitat per obtenir un milió de litres a l'any.

  • 8,38€
  • -3,26%
  • 5,91€
  • -2,96%

En un comunicat d'aquest divendres, la companyia catalana de medicaments plasmàtics ha explicat que 5 centres estan ja en funcionament i es troben actualment en fase de desenvolupament, mentre que tots estaran operatius a l'octubre de 2022.

El president de Grifols Bioscience Industrial Group, Eduardo Herrero, ha afirmat que augmentar el subministrament de plasma és un dels "eixos fonamentals" de l'estratègia de creixement sostenible i de llarg termini de Grifols.

El CEO d'ImmunoTek, Jerome Parnell III, ha dit que aquest acord permet a la companyia continuar amb la seva estratègia de creixement: "Estem encantats de poder comptar com a soci amb un líder com Grifols".

L'ACORD

El tracte assolit amb ImmunoTek també contempla que aquesta gestioni els centres d'acord amb el Business Pla preacordat amb Grifols, i es preveu que tots els centres obtinguin la corresponent llicència de l'U.S. Food and Drug Administration (FDA) i de les autoritats europees.

Els centres es dedicaran exclusivament a servir les necessitats de fabricació de Grifols, i aquesta es compromet a finançar l'obertura i el desenvolupament d'aquests centres.

La transacció ha comptat amb l'assessorament legal d'Osborne Clarke S.L.P. i de Proskauer Rose L.L.P.

Fins al juny d'aquest any, Grifols ha adquirit 32 centres de plasma als Estats Units que li permeten accedir a 1,4 milions de litres addicionals de plasma l'any.

Noticias relacionadas

contador