ep parque solar de grenergy 20201222081406
GRENERGY - Archivo

Grenergy ha registrat aquest dimarts al Mercat de Renda Fixa de BME (MARF) un nou programa de bons verds per un import màxim de 100 milions d'euros, tal com informa en un comunicat.

  • 27,50€
  • 0,18%

Aquest programa permetrà a Grenergy emetre bons amb imports nominals unitaris de 100.000 euros a través de cupons fixos o variables amb estructures flexibles i terminis de venciment de fins a 10 anys. Les característiques concretes de cada emissió es determinaran en el moment en què es llanci cada tram.

Aquesta operació permetrà, segons la companyia, diversificar les fonts de finançament i ampliar les seves opcions per emprendre el pla estratègic i de creixement dels propers anys.

El marc de finançament verd de la companyia ha rebut una Second Party Opinion (SPO) de l'agència de qualificació ESG Sustainalytics. L'informe considera l'impacte positiu en el medi ambient de l'ús dels fons i també avalua la credibilitat del marc de finançament verd de Grenergy, així com la seva alineació amb els estàndards internacionals.

L'emissió compta amb la millora de rating per part d'Axesor, que ha elevat la valoració de la companyia a 'Investment Grande', passant de 'BB+' a 'BBB-', mantenint la perspectiva 'estable'.

Aquesta és la segona operació d'aquest tipus que realitza Grenergy, ja que la primera va ser a finals del 2019 i un valor final de 22 milions d'euros, amb un termini de venciment de 5 anys.

Noticias relacionadas

contador