ep archivo   parque solar de grenergy
GRENERGY - Archivo

Dilatacions puntuals dels preus a part, podem dir que el valor ha aconseguit respectar l'important suport que presentava i encara presenta als mínims de maig de l'any passat als 23 euros.

  • 26,40€
  • 2,13%
Análisis Técnico
S1
24
S2
33
R1
36.30
R2
36.30
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Independentment del que passi al molt curt termini, ja que les últimes pujades han estat molt verticals, tot suggereix que el valor ha posat rumb a la important resistència que presenta a la resistència dinàmica (directriu baixista per allò de presentar almenys tres punts de tangència) que uneix tots i cadascun dels successius màxims decreixents des de principis de 2021. Quan per aquell llavors el valor va marcar un màxim de tots els temps als 45 euros. Aquesta passa al moment actual pels aproximadament 33 euros.

I per sobre dels màxims del novembre (36,30), preferiblement en espelmes setmanals, confirmaria figura de tornada a l'alça amb objectiu gairebé directe als màxims històrics. Però no venem la pell de l'ós abans de caçar-la, veurem si és capaç o no durant els propers dies de deixar enrere la directriu baixista.

gre100322
Gràfic setmanal de Grenergy (GRE)

Noticias relacionadas

contador