grenergy salida bolsa

La companyia d'energies renovables Grenergy rep aquest dimecres el suport de CaixaBank, que aconsella 'comprar' i li dóna un preu objectiu de 18,65 euros, un 20% per sobre dels nivells actuals de cotització. "Està ben posicionada per créixer", assenyalen aquests analistes, al mateix temps que destaquen la fortalesa del sector de renovables i l'atractiu pipeline (cartera de projectes) de l'empresa.

  • 27,45€
  • -0,18%

"L'energia solar fotovoltaica s'està convertint en una font d'energia dominant, unint-se a l'eòlica en terra ferma com una tecnologia madura. (...) S'espera que l'energia eòlica fotovoltaica superi la capacitat instal·lada de l'energia eòlica per 2025 i hidroelèctrica per 2040", assenyalen des de CaixaBank.

Grenegy és un desenvolupador d'energies renovables integrat verticalment amb 12 anys d'experiència que ha desenvolupat 180MW/150mn de granges solars fotovoltaiques repartides en més de 65 projectes a tot Espanya i cinc països d'Amèrica Llatina.

"Una valoració atractiva recolza la nostra recomanació de compra", afegeixen des de l'entitat catalana.

Grenergy va entrar al MaB (Mercat Alternatiu Borsari) el 2015 i es va unir al Mercat Continu al desembre de 2019. El preu de les accions ha pujat més d'un 1.000% des de l'OPV i un 43% durant els últims tres mesos. "Tot i això, els títols encara es negocien amb descompte enfront dels seus parells", apunten des de CaixaBank.

Noticias relacionadas

contador