d-autres-affaires-a-venir-contre-google-dit-vestager

Google aposta per la Xina. La tecnològica de Silicon Valley invertirà 550 milions de dòlars (475 milions d'euros) en el colós xinès de comerç electrònic, JD.com. D'aquesta manera, ambdues signaran una aliança estratègica, per la qual Alphabet rebrà 27.100.000 de noves accions del grup a un preu unitari de 20,29 dòlars.

  • 171,95$
  • 10,22%
  • 30,34$
  • 6,12%

L'aliança entre els dos els permetrà desenvolupar iniciatives estratègiques al sector de venda al detall d'Àsia, EUA i Europa.

La tecnològica de Silicon Valley signa una aliança estratègica per la qual rebrà 27 milions de noves accions

"Aquesta associació amb Google obre un ampli rang de possibilitats d'oferir una millor experiència de compra als consumidors", ha anunciat el director estratègic de JD.com, Jianwen Liao.

Una col·laboració que obrirà encara més les fronteres comercials de la companyia xinesa, en plena disputa comercial entre Pequín i Washington.

El fundador i conseller delegat de JD, Richard Liu, va qualificar la guerra comercial d’"horrible" i va afirmar que perjudicarà moltes marques nord-americanes, en paraules a la CNBC. D'aquesta manera, JD es reforça encara més, després de comptar amb el suport d'un dels grans competidors d’Alibaba: el gegant tecnològic Tencent.

JD.com també presumeix d'un acord de col·laboració amb el gegant minorista nord-americà, Walmart. Segons informa CNBC, el colós del sector de vendes al detall dels EUA va obrir recentment a la Xina un supermercat d'alta tecnologia on els consumidors poden pagar amb els seus telèfons intel·ligents.

Noticias relacionadas

contador