solaria 2

Goldman Sachs retalla aquest dimarts les seves recomanacions sobre Solaria i Acciona Energía i les dues companyies se situen a la cua de l'IBEX 35 a hores d'ara. Per a la primera, baixa el seu consell a neutral des de comprar i per a la segona, a vendre des de neutral.

  • 22,26€
  • -0,27%
  • 11,41€
  • -0,09%

Solaria cau ara més d'un 3%, fins als 12,96 euros, igual que Acciona Energía, que cedeix fins als 22,86 euros.

Aquesta rebaixa de Goldman segueix al que la setmana passada va dir Citi sobre Acciona Energía, per a la qual va reiterar el consell de vendre, avisant que "s'acosten rebaixes en els guanys".

"Observem riscos tant en la valoració com en les previsions de guanys del consens després del moviment recent en els preus de les matèries primeres", explicaven els experts de Citi. En aquest sentit, pronostiquen un EBITDA per al conjunt del 2024 i 2025 de 1.200 i 1.100 milions, respectivament, cosa que representa entre un 15% i un 23% menys en comparació amb el consens.

RBC també va publicar la setmana passada un informe sobre Acciona Energia, en què va reduir el preu objectiu fins als 30 euros des dels 31, però va mantenir el seu consell de sobreponderar. "La nostra investigació mostra que els preus de l'energia a mitjà/llarg termini cauen lleugerament o fins i tot augmenten. Això, juntament amb el fort descompte que manté Acciona Energía davant dels seus competidors, explica la nostra recomanació positiva de sobreponderar", detallen des d'RBC.

Respecte a Solaria, RBC va publicar igualment un informe la setmana passada en què baixava el preu objectiu dels 19 als 17,5 euros, encara que reiterava sobreponderar.

Noticias relacionadas

contador