• El banc nord-americà veu un gran potencial de creixement per als beneficis
  • Els resultats del primer semestre van ser molt positius, segons els analistes de Bankinter
Amadeus_630px

Goldman Sachs afegeix Amadeus a la seva "llista de convicció de compra" i manté la seva recomanació de compra amb un preu objectiu de 53 euros per acció. Els títols de l'empresa de solucions tecnològiques, que puja entorn de l'1,5%, cotitza en màxims històrics.

  • 63,16€
  • 1,45%
  • 11.152,00
  • 0,42%

El banc americà destaca la bona situació de l'empresa per presentar uns resultats per sobre de l'esperat en 2016, amb un "creixement en dobles dígits del benefici". A més, des de Goldman veuen bastant potencial futur en el procés de col·laboració amb la companyia hotelera anglesa IHG i la nova plataforma tecnològica, Hotels IT, que té previst llançar a mitjan 2017.

D'aquesta forma, el valor cotitza en el que tècnicament es coneix com a "pujada lliure". "És un dels valors més clars i alcistes a dia d'avui", assenyala José María Rodríguez, analista tècnic de Bolsamanía.

Tècnicament, Amadeus és un dels valors més clars i alcistes actualment

L'expert creu que "la sensació no pot ser millor". Especialment perquè després d'"un llarg moviment lateral el preu ha saltat per sobre dels seus màxims històrics preus, s'ha recolzat en els mateixos (throw back) i des d'aquí s'està reestructurant amb decisió a l'alça marcant nous màxims històrics". "Sense cap dubte estem davant un títol amb un potencial alcista molt important", reitera Rodríguez.

BONS RESULTATS

Des del punt de vista fonamental també hi ha raons per veure amb bons ulls a les accions de l'empresa especialitzada a proveir solucions tecnològiques en el sector de viatges. En la seva última anàlisi sobre aquesta acció, publicat a l'agost, els experts de Bankinter recomanen comprar i donen un preu objectiu de 44,4 euros per títol. "Valorem molt positivament els resultats del primer semestre. Confirmen i reafirmen l'excel·lent moment pel qual està passant la companyia, afermant el seu lideratge en el sector", assenyalen analistes de Bankinter.

Durant els sis primers mesos de l'any, Amadeus va obtenir un benefici net de 451 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 15,2% respecte al mateix període de l'any anterior. Per la seva banda, els ingressos es van elevar un 15,1% fins a aconseguir els 2.275,5 milions d'euros.

Gràfic amb l'evolució de les accions d'Amadeus

contador