indra680
18,20€
  • 0,10€
  • 0,55%

Els experts de Goldman Sachs han elevat lleugerament el preu objectiu d'Indra fins als 9 euros des dels 8,5 euros (la companyia cotitza actualment als 9,2 euros) i han reiterat el consell de vendre. En un informe publicat aquest dilluns sobre les tecnològiques europees, Goldman avisa que "la següent etapa de transformació (d'Indra) requereix una major reestructuració", de manera que adverteix de riscos en aquest sentit.

"Si bé, els resultats del tercer trimestre van demostrar una dinàmica subjacent millor del que s'esperava per al negoci d'IT d'Indra i T&D (Transport i Defensa) s'està estabilitzant, creiem que un lliurament consistent dels KPIs operatius segueix sent clau per a una reavaluació de les seves accions", expliquen aquests analistes.

Goldman Sachs veu persistents riscos per a Indra de cara al futur. Considera que continuen els riscos al mercat final dels serveis d'infraestructures IT a causa de "vents en contra" i la continua pressió sobre els preus, així com a una desacceleració macroeconòmica, que podria exercir pressió sobre el negoci de T&D.

"Seguim venent Indra perquè creiem que la valoració és poc convincent, ja que Indra cotitza a un preu molt superior al dels seus competidors de serveis d’IT, com Capgemini, malgrat els riscos més grans d'execució", assenyalen aquests experts.

Els analistes de Goldman han reduït "modestament" les seves estimacions de marges d'EBIT per Indra per al període 2021-2022 "a mesura que perfeccionem la forma de progressió del marge". "No hi ha canvis en les estimacions a curt", conclouen.

El passat 10 de gener, va ser JP Morgan que va revisar Indra i va retallar el seu preu objectiu fins als 8,60 euros des dels 12 euros previs i va reiterar el seu consell de neutral. JP Morgan també advertia del potencial impacte negatiu en la companyia d'una desacceleració macro.

Noticias relacionadas

contador