• La companyia d'inversió reitera la seva recomanació de "comprar"
prosegur

Goldman segueix somrient a Prosegur. La companyia d'inversió reitera la seva recomanació de "comprar" l’empresa de seguretat espanyola i manté el preu objectiu de 6,6 euros. Una estimació que atorga un potencial alcista a la companyia del 18%. La companyia cotitza aquest dimecres en 5,6 euros gràcies a una revaloració d'un 0,9%.

  • 1,63€
  • -0,61%

"Els diners en efectiu segueix sent els mitjans de pagament més universals, flexibles i eficients. Encara que aquest mètode està descendint durant els últims anys en països europeus com Suècia o els Països Baixos, d'altra banda, els diners en efectiu que circula als països com Brasil ha augmentat", apunten al seu informe Goldman Sachs. Els analistes destaquen aquest aspecte per la branca de serveis de logística i gestió d'efectiu de Prosegur que va facturar 1.724 milions d'euros dels 3.902.000 totals que va guanyar la companyia. Per això, el seu informe té com a titular "els diners en efectiu no estan morts... de moment".

Goldman destaca que Prosegur Cash és la segona companyia de manipulació d'efectiu més gran del món. A més, els experts subratllen que la companyia de seguretat obté el 85% de l'EBIT (benefici abans d'interessos i impostos) a Llatinoamèrica. "Un lloc on influeix l'alta inflació, el menor ús de pagament amb targeta i la mida relativament gran de l'economia submergida", apunten des de Goldman.

Els experts estimen un creixement orgànica de l’11% entre 2018 i 2020, "impulsat principalment per la recuperació de la divisió de seguretat al Brasil i l'expansió de marge a Prosegur Cash, a causa del palanquejament operatiu i les possibles adquisicions de noves companyies que pugui afegir ", indiquen.

Noticias relacionadas

contador