ep aerogeneradores de siemens gamesa 20200827180004
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY / IÑAKI ZALDUA

Siemens Gamesa (SGRE) repunta un 2% a la borsa després de rebre un consell de compra per part de Goldman Sachs, que n'ha elevat el preu objectiu a 25,40 euros des de 16 euros per acció. La firma estatunidenca espera "un fort creixement" del negoci d'eòlica marina, en què la companyia és líder del mercat.

  • 18,05€
  • 0,00%

En segon lloc, Goldman anticipa que Gamesa aconseguirà augmentar la rendibilitat del seu negoci eòlic terrestre per "aprofitar la creixent demanda", malgrat que considera que els objectius comunicats al Capital Markets Day no són massa ambiciosos a curt termini.

"El mercat eòlic marí i terrestre fa que SGRE sigui atractiva a llarg termini. Esperem que això comenci a reflectir-se en la cartera de comandes dels pròxims anys, conduint a millores del consens sobre les perspectives de creixement de l'EBIT", argumenten aquests analistes. I afegeixen que "això augmenta el potencial de retorns en efectiu més alts per als inversors" en el futur.

La companyia ha confirmat aquest dimecres, a través d'una de les seves filials, que ha rebut una comanda ferma per a subministrar aerogeneradors al consorci entre Nareva i ENEL Green Power per al parc eòlic Boujdour, situat al sud del Marroc, amb una capacitat total de 301 MW. El parc eòlic Boujdour forma part de la licitació de 850 MW al Marroc (Projet Éolien Intégré) adjudicada al consorci en 2016.

La comanda ferma comprèn el subministrament, transport, instal·lació, posada en marxa i testatge de 87 aerogeneradors del model SG 3.4-132 i un contracte de serveis per 5 anys. La posada en marxa del projecte està prevista per al tercer trimestre de l'exercici financer 2022.

Noticias relacionadas

contador