ep empresas- gianfranco nazzi es elegido nuevo ceo de almirall
EUROPA PRESS - Archivo

La farmacèutica Almirall ha anunciat que el conseller delegat, Gianfranco Nazzi, "va deixar ahir 2 de novembre la seva posició com a CEO per afrontar nous reptes professionals".

  • 9,27€
  • -0,48%

En un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Almirall ha assenyalat que "el Consell ha designat l'actual president del Consell d'Administració, Carlos Gallardo, com a CEO interí mentre la companyia identifica el millor candidat per succeir Gianfranco".

Carlos Gallardo ha comentat que "en nom del Consell d'Administració i de l'equip de direcció d'Almirall, m'agradaria agrair a Gianfranco la seva contribució a la companyia, destacant els bons llançaments en psoriasi i queratosi Actínica, l'enfortiment de l'equip i els resultats financers, deixant Almirall en una excel·lent situació per afrontar la seva següent fase de creixement. Li desitgem molt èxit en el futur”.

Gallardo ha afegit que "Almirall està actualment en un bon moment pel creixement sostingut d'Ilumetri, la gran acceptació dels llançaments recents de Klisyri i Wynzora, i les excel·lents dades clíniques de lebrikizumab, el dossier regulatori del qual acaba de ser acceptat per l'EMA per al registre".

Podem estar orgullosos de tenir aquest portafoli avançat de productes que, juntament amb el gran talent que tenim a la companyia, constitueixen una excel·lent base per al nostre creixement futur. El procés per identificar el futur CEO ja està en marxa”, ha conclòs Gallardo.

Almirall va anunciar divendres que l'Agència Europea del Medicament (EMA) havia acceptat la presentació de la sol·licitud d'autorització de comercialització (MAA) de lebrikizumab per al tractament de la dermatitis atòpica (DA) de moderada a greu.

"Això marca el primer pas del procés regulatori a Europa de lebrikizumab, un producte que creiem que té el potencial d'esdevenir un tractament best-in-class per a la dermatitis atòpica. Després de l'aprovació de l'EMA, els pacients amb DA tindrien la seva disposició una nova opció de tractament amb un perfil de seguretat i eficàcia favorable. A Almirall seguim treballant per a la comercialització d'aquest potencial tractament innovador amb l'objectiu de complir el nostre propòsit de millorar la vida dels pacients”, va declarar Officer d'Almirall.

Noticias relacionadas

contador