ep recursogestamp logotipo
GESTAMP

L'empresa multinacional especialitzada en disseny, desenvolupament i fabricació de components metàl·lics d'alta enginyeria per a la indústria de l'automòbil, Gestamp, ha inaugurat aquest dijous la seva primera planta al Japó, ubicada a Matsusaka, segons ha informat la companyia en un comunicat.

  • 3,06€
  • 0,49%

La nova planta de producció ha suposat una inversió inicial de més de 40 milions d'euros. Per a finals d'aquest any, s'espera que al voltant de 60 persones hi treballen, una xifra que podria augmentar com a part d'una fase d'expansió si sorgeixen nous projectes en el futur. La planta treballarà per als fabricants japonesos, començant per Honda en aquesta etapa inicial.

Sota el nom de 'Gestamp Hot Stamping Japan', la planta fabricarà components de carrosseria metàl·lics d'alta enginyeria amb tecnologia d'estampació en calent per reduir el pes del vehicle i augmentar la seva seguretat.

"Ens enorgulleix ser al Japó" en ser un "mercat eficient, innovador i competitiu"

Les peces d'automòbils fabricades en Matsusaka estan destinades al mercat nacional d'automòbils del Japó. Aquesta planta millorarà el coneixement de Gestamp sobre les necessitats dels fabricants d'automòbils japonesos, als quals la companyia ja presta serveis a les seves plantes d'Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Europa i Àsia.

Gestamp afegeix un nou país al seu perímetre industrial, de manera que comptant el projecte del Japó, el nombre de mercats en els quals està present la companyia augmenta a 22. L'anunci de la nova planta, sustenta la visió de Gestamp d'enfortir la seva relació estratègica amb els fabricants d'automòbils japonesos en afegir el seu mercat domèstic a la seva presència geogràfica.

"Ens enorgulleix ser al Japó" en ser un "mercat eficient, innovador i competitiu". "Gestamp desitja estar present al Japó per recolzar i codesenvolupar l'automòbil del futur amb els nostres clients nipons, i afegir valor mitjançant la nostra tecnologia puntera", ha assegurat el seu president executiu, Francisco J. Riberas.

Noticias relacionadas

contador