ep imegan recursogestamp
GESTAMP

Els experts de Bankinter han retallat aquest dimarts el seu consell sobre Gestamp de comprar a neutral mentre que en rebaixen el preu objectiu des dels 7,8 euros fins als 6,8 euros (encara se situa un 27% sobre el preu actual de cotització). La "difícil" situació del sector d'autos és la raó que esgrimeixen aquests analistes per dur a terme aquesta rebaixa.

"El sector d'autos travessa un moment tremendament complicat", adverteixen des de Bankinter. Aquests analistes expliquen que els reptes s'acumulen en aquest sector, que s'enfronta al proteccionisme, al control sobre el nivell d'emissions, l'electrificació i altres tendències de canvi estructural. Tot això ha derivat, assenyalen, a "múltiples advertències de beneficis per part de diferents companyies fabricants, com Daimler, BMW o Audi, i companyia de components, com Valeo".

En aquest escenari, des de Bankinter adverteixen que el mercat no discrimina per fonamentals. "El càstig davant de qualsevol notícia o indici negatiu és generalitzat. Per això, incorporem una major prima de risc al nostre model de valoració", expliquen.

En definitiva, Bankinter considera que Gestamp es veurà afavorit per la tendència d'externalització empresa pels fabricants i també per l'electrificació, per això mantenen sense canvis les seves estimacions. No obstant això, recalca que el timing de mercat no acompanya. "Si l'escenari millorés, probablement la nostra recomanació se situaria de nou en comprar", conclouen.

Noticias relacionadas

contador