generali seguros

Generali ha elevat el seu dividend després d'haver superat els objectius del seu pla de negocis i haver registrat un creixement en els guanys nets i operatives. "El nostre pla ha estat funcionant, per la qual cosa hem pogut assolir l'excel·lència tècnica", ha indicat el seu conseller delegat, Philippe Donnet.

La principal asseguradora d'Itàlia creu que també està ben posicionada per assolir els objectius al seu pla de negocis 2021, segons explica CNBC. Fa una setmana, Generali va publicar que els seus guanys nets havien augmentat el 2018 un 9,4%, fins als 2.310 milions d'euros, mentre que el benefici operatiu es va situar als 4.860 milions.

La tercera asseguradora més gran d'Europa pagarà un dividend de 0,90 euros per acció

Ara, la tercera major asseguradora d'Europa anuncia que pagarà un dividend de 0,90 euros per acció, enfront dels 0,85 euros de l'any anterior.

Pel que fa a una possible desacceleració a Europa, Donnet considera que el negoci de Generali és "molt resistent, perquè quan la gent inverteix i l'economia està creixent, el negoci de propietat i accidents està creixent. Però quan les persones no inverteixen perquè l'economia no està creixent, el negoci d'assegurances de vida i la gestió d'actius segueix creixent".

Generali ha reservat fins a 4.000 milions d'euros per a adquisicions i creixement pel que fa a la gestió d'actius i negocis d'alt marge a Amèrica Llatina i Àsia.

contador