ep francisco reynesla presentacionresultadosgas natural
EUROPA PRESS

Gas Natural Fenosa ha preacordat la venda del seu 70% en Kangra Coal Proprietary Limited (Kangra) a Menar Holding. El tancament de l'operació està subjecte a l'execució del dret d'adquisició preferent que ostenta el soci de Gas Natural em Kangra, i propietari del restant 30%, Izimbiwa Coal Inv.

  • 25,02€
  • 0,72%

La transacció representa un 'equity value' de 28 milions de dòlars pel 70% de les accions de Gas Natural Fenosa, sense impacte esperat en el compte de resultats de l'energètica.

La signatura de la transacció està subjecta al compliment dels terminis i procediments establerts en l'acord d'accionistes de Kangra, i la finalització de la transacció a les aprovacions reglamentàries necessàries i l'autorització de competència.

Gas Natural espera finalitzar la transacció abans de final d'any.

Amb seu a Johannesburg (Sud-àfrica), Kangra posseeix i opera un dret miner a la província de Mpumalanga. La companyia també posseeix una participació en la Terminal de Carbó de Richards Bay.

IBERÁFRICA

Gas Natural Fenosa també ha arribat a un acord amb AEP Energy Àfrica Limited (AEP) per a la venda del 100% de la seva participació accionarial en Iberafrica Power Limited (Iberafrica), a Kenya.

La transacció representa un valor total ('enterprise value') de 61,6 milions de dòlars i no s'espera que generi plusvàlues significatives.

La finalització de la transacció està subjecta a les aprovacions reguladores necessàries i l'autorització de competència, i s'espera la seva execució dins del quart trimestre de l'any en curs.

Amb seu a Nairobi, (Kenya), Iberafrica posseeix i opera una planta d'energia dièsel de gairebé 103MW.

Gas Natural ha explicat que les dues transaccions formen part dels seus esforços d'optimització de la gestió de cartera i la revisió contínua de les regions/negocis que no són objectiu, "amb la finalitat de maximitzar el valor per als accionistes".

Noticias relacionadas

contador