ep francisco reynesla presentacio de resultatsgas natural 20180216175902
EUROPA PRESS

Gas Natural ha anunciat aquest dijous sobre l'acord assolit per "renovar i estendre els seus contractes d'aprovisionament de gas amb Sonatrach". Així ho ha afirmat la companyia gasística a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 23,50€
  • -1,76%

"Aquesta signatura és un pas important per seguir reforçant l'aliança estratègica històrica amb Sonatrach. A més, és, sens dubte, un èxit significatiu en les relacions amb Algèria, ja que a través d'aquesta renovació s'assegura estabilitat en el subministrament de gas a Espanya", ha assenyalat Francisco Reynés, president de Gas Natural Fenosa.

"Aquesta signatura és un pas important per seguir reforçant l'aliança estratègica històrica amb Sonatrach", afirma Reynés

A més de contribuir a la seguretat de subministrament del mercat espanyol, es consolida un volum de subministrament per gasoducte a Espanya a l'entorn del 30% del consum del país i es manté un repartiment òptim de gas natural (GN) i gas natural liquat (GNL) en el mix d'aprovisionaments.

Gas Natural va ser un dels primers operadors mundials en apostar pel subministrament de gas algerià i, en aquest moment, és un dels dos principals clients de Sonatrach a nivell mundial. Al seu torn, a partir dels acords assolits al juny de 2011, la companyia algeriana és la quarta accionista de l'energètica espanyola amb una participació del 4%.

Noticias relacionadas

contador