ep ignacio garralda presidente de mutua madrilena
MUTUA MADRILEÑA - Archivo

Mútua Madrilenya vol ampliar la seva aliança en assegurances amb CaixaBank després de la fusió amb Bankia, segons ha confirmat el seu president, Ignacio Garralda, en una trobada financera celebrada a Madrid.

"Esperarem que es tanqui (l'operació) i després decidirem sobre l'ampliació de la nostra aliança amb CaixaBank en assegurances generals, però la nostra predisposició és fer-ho", ha afirmat Garralda.

A més, el directiu ha confirmat les negociacions amb El Corte Inglés per vendre fons de la seva xarxa. "Volem arribar a aliances amb grans firmes, com més millor, i El Corte Inglés n'és una, però hi ha més candidats, nosaltres entre ells", ha explicat.

Sobre l'aliança en assegurances amb CaixaBank, Garralda ha afegit que "ja hem ampliat aquesta aliança en diverses ocasions quan el banc ha integrat antigues caixes d'estalvi, però en aquesta ocasió, la inversió seria més elevada".

D'altra banda, el directiu ha reiterat la seva aposta per continuar comprant gestores per fer créixer Mutuactivos, encara que ha reconegut que és difícil tancar operacions perquè no hi ha predisposició a vendre per part d'altres competidors. No obstant això, s'ha mostrat satisfet amb la captació de "400 milions d'euros" que ha aconseguit la gestora "de manera orgànica", i ha apostat per continuar creixent en el futur.

Noticias relacionadas

contador