ep archivo   el presidente de iberdrola ignacio sanchez galan 20221026111503
EUROPA PRESS - Archivo

Ignacio Sánchez Galán, president d'Iberdrola, ha assenyalat que Europa ha tingut "sort" aquest hivern, a causa de les altes temperatures registrades fins ara, que han mantingut sota el preu del gas. Tot i això, ha afegit que la crisi energètica al Vell Continent no s'ha acabat.

  • 12,41€
  • 0,40%

"Mentre els mercats energètics depenguin massa dels combustibles fòssils i estiguin exposats a esdeveniments geopolítics, continuaran sent fràgils. No hem de pensar que la crisi energètica s'ha acabat per sempre", ha comentat Galán, en declaracions recollides per Bloomberg.

"És alhora preocupant i irònic que només les temperatures hivernals fora de temporada provocades pel canvi climàtic hagin salvat gran part de l'hemisferi nord d'amenaces molt més greus a la seguretat energètica i l'asequibilitat aquest hivern", ha afegit el directiu.

Les paraules de Galán es produeixen en el context del Fòrum de Davos, on els principals líders empresarials i polítics mundials debaten sobre les previsions econòmiques de cara als propers dotze mesos.

Noticias relacionadas

contador