ep archivo   el presidente de iberdrola ignacio galan
IBERDROLA - Archivo

Ignacio Galán ha deixat clara l'ambició d'Iberdrola: "Que per a 2030 el 100% de l'energia sigui renovable". Així ho ha afirmat durant una entrevista a Carlos Alsina a Onda Cero.

  • 11,31€
  • -0,09%

"La transició energètica té l'eix que podem tenir una Espanya millor i més eficiència, amb costos més baixos i menys dependència exterior", afegit el president de la cotitzada de l'IBEX 35 durant la seva intervenció.

Galán ha defensat que l'aprovació d'aquesta llei "és una gran notícia", i és que "la transició energètica generarà una Espanya més neta, millor, més eficient i competitiva". A més, el president d'Iberdrola ha deixat clar que "les noves inversions generaran ocupació i riquesa".

També ha tingut paraules per referir-se a la popular 'boina' de Madrid, fruit de la contaminació de la capital espanyola: "Hem gaudit Madrid sense boina durant el confinament i això es pot aconseguir".

"Si volem assolir els objectius climàtics de París hem de fer-ho durant aquesta dècada, o no es farà", ha postil·lat, recordant que "el vehicle ja està creat, hi ha parcs en funcionament i d'altres que es crearan".

Noticias relacionadas

contador