ep proyecto de renovables de solaria
SOLARIA

Solaria ha registrat forts guanys a la borsa aquest dilluns (+4,36%), després que els analistes de Goldman Sachs hagin elevat la seva recomanació sobre l'empresa especialitzada en energia solar fins a comprar des de mantenir.

  • 9,87€
  • 1,75%

A més, la compamnyia nord-americana ha elevat la valoració de Solaria fins als 22,50 euros per acció des dels anteriors 18,50 euros per títol.

Per anàlisi tècnica, el valor està superant “la resistència clau dels 17,95 euros”, explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Sembla que la companyia vol posar fi al moviment lateral dels dos últims mesos i és altament probable que puguem veure una extensió de les pujades fins al nivell dels 19 euros, preus on hi ha la mitjana de 200 sessions", afegeix aquest expert.

Altres companyies del sector renovable, com Audax, Opdenergy o Soltec, també registren avenços destacats després que s'hagi publicat que el Govern ultima l'ampliació del Pla Nacional Integrat d'Energia i Clima (PNIEC) per incorporar noves tecnologies com a hidrogen o el desplegament més gran de l'autoconsum.

Així, el Ministeri de Transició Ecològica estudia un increment de capacitat renovable per al període 2021-2030 des de l'objectiu actual de 60.000 MW fins a 100.000 MW.

Segons els experts de Banc Sabadell, aquesta notícia és "positiva per al segment renovable domèstic, en posar de manifest la capacitat més gran necessària de desplegament renovable a Espanya; que segons el nou objectiu estudiat implicaria incrementar un 67% l'actual, on la tecnologia eòlica i fotovoltaica (amb més autoconsum) i l'hidrogen serien les més beneficiades”.

Segons la seva opinió, "serà clau també que l'Administració agilitzi la tramitació de permisos de cara a poder assolir aquests objectius (en les darreres setmanes sembla que l'Administració estaria accelerant per resoldre molts dels permisos que estaven encallats pendents de la declaració d'impacte ambiental)".

Noticias relacionadas

contador