ep archivo   logo de banco sabadell
EUROPA PRESS - Archivo

Les accions de Banc Sabadell cotitzen aquest dimecres amb forta volatilitat. Tot i que a aquestes hores pugen un 1,44%, a l'obertura s'han arribat a desplomar-se un 9%. Cosa que ha provocat que la companyia estigués suspesa precisament per aquesta alta volatilitat i volum molt alt.

  • 1,90€
  • 1,63%

De moment no s'ha conegut cap informació que justifiqui aquests moviments en els títols de l'entitat espanyola, les accions de la qual continuen sent, malgrat les caigudes d'aquesta jornada, les que millor s'estan comportant l'any de l'IBEX 35, amb pujades que ronden al 80%.

Tècnicament, a Sabadell "no li passa res", comenta l'analista de Bolsamanía, José María Rodríguez, que destaca que des de mitjans d'abril el títol ha pujat en tres setmanes un 50%, de manera que les caigudes d'aquest dimecres són "una correcció absolutament lògica i normal, això sí, molt violenta". Afegeix que ara el banc té com a principal zona de resistència la directriu baixista als 0,73 euros.

Banc Sabadell celebrarà el proper 28 de maig el seu Dia de l'Inversor. A més, aquesta setmana es coneixia que Sabadell ha iniciat converses per analitzar la venda de la seva activitat bancària al Principat d'Andorra a MoraBanc, una de les entitats de referència en aquest mercat domèstic.

Noticias relacionadas

contador