ep sniacetorrelavega
EUROPA PRESS
0,05€
  • 0,00€
  • 0,00%

Sniace puja amb força aquest dijous (+6,3%) tot i anunciar ahir al tancament un augment de les seves pèrdues del 39% durant el primer trimestre, fins als 3,7 milions d'euros.

La principal causa per a aquest augment de les pèrdues es troba en que la fàbrica de fibra viscosa encara no es troba en condicions de funcionament regular i participació plena en el procés productiu, ja que està operant per sota del 75% de la seva capacitat teòrica prevista i no ha assolit el percentatge d'índex de qualitat mínim previst.

A més d'aquesta situació, també ha influït negativament la parada de manteniment programada de la fàbrica de cel·lulosa durant el mes de març, així com el preu de mercat de la cel·lulosa 'dissolving', que ha experimentat una tendència baixista per les pressions exercides pels productors de fibra viscosa i per la reducció del preu de la cel·lulosa paperera.

No obstant això, la xifra total de negoci, que va ser de 16,8 milions d'euros, es va mantenir constant respecte als tres primers mesos de 2018, amb una reducció del negoci de cel·lulosa compensat amb un augment de la divisió d'Energia i de fibres i derivats.

La companyia segueix amb el procés d'homologació de la fibra regular per a ús mèdic i sanitari en diferents mercats europeus. Ja ha finalitzat l'enginyeria de detall de la fibra coneguda com micro tall i està tancant acords per al subministrament d'equips de producció, en línia amb l'estipulat al seu pla estratègic.

Noticias relacionadas

contador