ep archivo   ignacio mataix consejero delegado de indra
MIKI AVILA - Archivo

El Consell d'Administració d'Indra ha aprovat per unanimitat iniciar, de comú acord amb el conseller delegat actual, Ignacio Mataix Entero, un procés de successió en el càrrec de conseller delegat vinculat a la definició del proper pla estratègic que la companyia té previst definir per els propers anys, segons la informació remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Les accions d'Indra registren pèrdues fortes després de la notícia.

  • 19,86€
  • 0,46%

Mataix continuarà exercint les seves actuals funcions per facilitar el procés de successió i la continuïtat en la gestió fins al nomenament del nou conseller delegat, per a la selecció del qual es comptarà amb una consultora independent. Posteriorment, romandrà prestant els seus serveis a la companyia com a assessor estratègic del Consell d'Administració per un període de dos anys.

"El Consell ha valorat per unanimitat molt positivament i ha deixat constància del seu agraïment i felicitació a Ignacio Mataix per la seva excel·lent aportació al negoci de Transport i Defensa i pel seu gran exercici com a conseller delegat al capdavant de la companyia, i de manera molt especial els resultats obtinguts l'any 2022”, ha destacat la firma.

Noticias relacionadas

contador