ep archivo - logo de telefonica
EUROPA PRESS - Archivo

Telefónica registra fortes caigudes en borsa aquest dilluns (-4%, 3,86 euros) després de l'OPA llançada per MásMóvil sobre Euskaltel. El mercat havia descomptat una operació corporativa entre MásMóvil i Vodafone, la qual cosa hauria reduït a tres els grans jugadors al mercat espanyol de telecomunicacions, amb Euskaltel com un competidor secundari.

  • 4,22€
  • 1,73%

No obstant això, la fusió d'Euskaltel i MásMóvil reforça la tendència de quatre grans jugadors al competitiu mercat ibèric, la qual cosa està sent interpretat com una cosa negativa per a Telefónica.

"La lectura per a Telefónica és positiva, ja que amb aquesta operació esperem que el nivell competitiu a Espanya es redueixi, encara que menys d'haver-se donat una operació amb Vodafone", assenyalen els analistes de Banc Sabadell.

Durant les últimes setmanes, diversos mitjans de comunicació havien donat per fet una operació corporativa entre Vodafone i MásMóvil, que hauria donat lloc a un gran competidor per a Telefónica, però al mateix temps hagués deixat a Euskaltel en una posició de feblesa.

Euskaltel ha reconegut que va rebre l'oferta de MásMóvil el passat 15 de març, i que des de llavors va iniciar les negociacions que finalment han culminat en aquesta OPA amistosa llançada per MásMóvil.

Noticias relacionadas

contador