adveo

Forta volatilitat en Adveo després de tancar la sessió de dimecres amb una caiguda del 57% i, aquest dijous ha rebotat un 9,4% després de començar la sessió amb fortes pujades seguides de noves caigudes.

  • 0,49€
  • 0,00%

La caiguda en picat d’Adveo té lloc després que la pròpia companyia s'anticipés aquest dimecres "la dilució de capital" davant la possible entrada d'un inversor internacional que tindria la intenció de capitalitzar el deute del grup.

El grup paperer va anticipar una "dilució de capital" davant la possible entrada d'un nou inversor

Segons ha indicat Adveo, aquest nou inversor compraria la totalitat del deute de la societat als bancs tenidors: BBVA, Santander, Caixabank, Bankia, Sabadell i Kutxabank.

Amb tot, el grup ha anunciat, a més, que el seu consell d'administració ja ha donat llum verda a les sol·licituds per dur a terme la auditoria preventiva (due dilligence), el pas previ en aquest tipus d'operacions.

Adveo té un valor borsari d'aproximadament uns 40 milions d'euros. Una xifra que contrasta amb el seu deute financer: 149 milions d'euros. En capitalitzar aquest deute, el nou inversor, que ha descartat l'OPA per quedar-se amb la companyia, estaria provocant una dilució de capital que portaria els seus actuals accionistes a poder quedar-se amb menys d'una quarta part del capital.

Noticias relacionadas

contador