• Adveo recupera tres fàbriques i les posarà a la venda
ep adveo unosus almacenes
ADVEO

Adveo ha pujat un 9,09% en borsa avui després d'anunciar que ha arribat a un acord amb l'administració concursal d’Unipapel per cancel·lar el contracte d'arrendament i recuperar les tres fàbriques (Tres Cantos, Logronyo i Aduna) propietat del grup, i que estava ocupant Unipapel, i preveu procedir a la seva venda.

  • 0,49€
  • 0,00%

En concret, aquests immobles tenen una superfície de 46.503 metres quadrats, terreny que completa un parc de 85.603 metres quadrats per comercialitzar.

Aquest acord suposa liquidar el procés de desnonament i reclamació de rendes que Adveo havia iniciat contra Unipapel, en concurs de creditors des de 2016. Adveo va vendre Unipapel el 2014, encara que va mantenir amb aquesta companyia un contracte d'arrendament i de subministrament.

D'aquesta manera, el grup dirigit per Jaime Carbó pot tornar a disposar dels seus magatzems en aquestes tres ciutats espanyoles i seguir amb el seu pla de desinversions, contemplat en el pla estratègic 2017-2020.

La companyia ha assenyalat que els seus plans immediats passen per "posar aquestes naus a la venda, així com col·laborar amb l'administració concursal en la venda de l'equipament i les existències emmagatzemades allà".

Noticias relacionadas

contador