eloi planes fluidra

Fluidra realitzarà el proper 3 de novembre de 2022 el pagament de la segona part del dividend de 0,85 euros bruts en efectiu aprovat a la Junta General d'Accionistes celebrada el 5 de maig, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El pagament arribarà als 0,42 euros per acció.

  • 20,42€
  • 2,36%

El darrer dia de negociació de les accions de Fluidra amb dret a participar en el repartiment del dividend (last trading date) serà el 31 d'octubre, mentre que l'endemà, 1 de novembre, serà la data a partir de la qual les accions es negociaran sense dret a percebre el dividend (ex date).

Així mateix, el 2 de novembre es determinaran els titulars inscrits amb dret a percebre el dividend (record date) i el 3 de novembre s'efectuarà el pagament del dividend (payment date).

El pagament es farà efectiu per l'entitat agent BBVA, a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (IBERCLEAR), realitzant-se sobre el referit import brut de 0,42 euros per acció la retenció exigida per la normativa aplicable.

Fluidra va tancar el primer semestre del 2022 amb una reducció del benefici net de gairebé 10 milions d'euros. Així, l'empresa dedicada al sector de la piscina i el wellness ha vist com els seus guanys van minvar un 4,5% fins als 166,5 milions respecte als 174,2 milions aconseguits entre el gener i el juny de l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador