fluidra centro

Fluidra ha posat en marxa la primera fase del seu nou centre d'R+D+i per a EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica) a Polinyà (Catalunya), el projecte de construcció del qual va arrencar durant l'últim trimestre del 2021.

  • 19,93€
  • 1,37%

Aquest centre centralitzarà el coneixement i les activitats de tota la regió, "cosa que permetrà millorar l'eficiència, i permetrà que els nous productes i solucions de la companyia siguin més innovadors i sostenibles", ha explicat Fluidra en un comunicat.

La primera fase del projecte va acabar al mes d'abril passat, amb la integració d'una part dels recursos d'enginyeria a les noves oficines. Amb una capacitat fins a 52 persones, aquesta zona d'oficines s'ha dissenyat seguint el mateix principi que les oficines centrals a Sant Cugat. La segona fase ja està en marxa i finalitzarà amb la posada en funcionament de l'àrea de proves i la part del laboratori dedicada a la hidràulica i a la IoP (Internet de les Piscines, per les sigles en anglès).

El nou centre inclourà una zona de proves amb piscines de diferents mides, a més d'un laboratori d'R+D+i completament equipat. El centre té com a objectiu centralitzar el coneixement per considerar la piscina com un conjunt i no pas com una suma de diferents equips, guanyant en eficiència i enfocament, ha explicat l'empresa. Això permetrà a Fluidra unir els equips d'R+D formant un equip multidisciplinari.

A més del centre d'R+D+i per a EMEA, al centre també hi ha tres departaments més l'àmbit d'acció dels quals és global. El primer és Fluidra LAB, que promou la innovació dins de l'organització i coordina les activitats d'innovació oberta (Open Innovation), així com de promoure la cultura de la innovació a Fluidra.

Sustainable Product també s'ubica al centre de Polinyà. Aquest departament global té com a objectius incorporar l'economia circular en el disseny i la producció dels productes de Fluidra, així com reduir l'impacte mediambiental i social.

Finalment, una altra de les noves àrees que s'inclouen en aquest centre és l'àrea de Water Management que té com a objectiu oferir les millors solucions per optimitzar l'ús de l'aigua i l'energia al sistema de la piscina, minimitzant l'impacte ambiental.

Noticias relacionadas

contador