• "Acabem de tancar un altre any de grans resultats", afirma el seu president executiu Eloi Planes
fluidra portada

Fluidra, la multinacional espanyola dedicada al desenvolupament d'aplicacions per a l'ús sostenible de l'aigua en Piscines & Wellness, ha registrat un benefici net de 31,1 milions d'euros el 2017 informa en un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Una xifra que suposa un augment del 29% respecte a l'aconseguida al tancament de 2016.

  • 20,84€
  • -3,87%

La companyia puja aquest dimecres un tímid 0,51% al parquet després d'anunciar, a més, un EBITDA de 99 milions, un 15,2% més gran al de 2016, gràcies, segons la pròpia empresa, a l'augment del volum de negoci i el desenvolupament positiu de les seves marges.

La multinacional espanyola afirma haver superat els objectius marcats en el seu Pla Estratègic per a 2018 amb "any i mig d'antelació"

Les vendes de Fluidra van arribar als 781 milions el 2017, xifra que millora en un 9,6% la registrada durant l'anterior exercici cosa que permet a la companyia superar els objectius marcats al seu Pla Estratègic per a 2018 amb "any i mig d'antelació".

Fluidra ha anunciat, a més, una reducció del deute net del 10% fins als 146 milions, atribuint-ho a l'evolució positiva del flux de caixa i al potent creixement de vendes que ha exhibit durant 2017. Davant aquests resultats, el president executiu de Fluidra Eloi Planes ha afirmat que: "Acabem de tancar un altre any de grans resultats amb un creixement a doble dígit. Tots els mercats han tingut creixements sòlids. Aquesta bona evolució reforça la nostra confiança en el futur de la companyia i també el nostre posicionament per a la fusió amb Zodiac".

Planes es refereix així a la fusió entre Fluidra i Zodiac, anunciada al passat mes de novembre de 2017, per crear entre les dues "un líder global a la indústria de la piscina". Segons informa Fluidra, "el procés de fusió entre les dues companyies evoluciona segons el previst" i els seus accionistes la van aprovar el passat 20 de febrer, mentre que es preveu que els de Zodiac facin el mateix aquest dimecres.

Noticias relacionadas

contador