ep archivo   piscina de fluidra 20220512100303
FLUIDRA - Archivo

Fluidra ha completat la venda del 100% de la seva participació en Togama SAU. La seva desinversió tindrà un impacte marginal als estats financers de la companyia.

  • 19,93€
  • 1,37%

El negoci de Togama, fabricant i distribuïdor espanyol de productes ceràmics i de vidre per al revestiment de piscines, així com decoració d'interiors i exteriors, era considerat com a no essencial per al negoci de piscina i wellness.

Per assegurar les necessitats de subministrament de Fluidra, s'ha acordat un contracte de subministrament per a un mínim de dos anys, per això no s'esperen alteracions al negoci.

"Ten Oaks Group és una family office, basat en Charlotte, Carolina del Nord (EUA) amb una trajectòria global amb èxit dedicada exclusivament a invertir en desinversions corporatives. Creiem que Togama estarà ben acompanyada per Ten Oaks Group, i aquest li donarà l'oportunitat de desenvolupar més els seus productes i entrar a nous mercats. Estem molt agraïts pel compromís de l'equip Togama i els desitgem molts èxits”, expressa la companyia.

Noticias relacionadas

contador