ep ramon aragones ceonh hotel group 20180529155405
NH HOTEL GROUP
4,18€
  • 0,06€
  • 1,33%

Fitch Ratings veu amb bons ulls el canvi de propietari en NH Hotels (-1%), després que el passat 26 d'octubre la tailandesa Minor s'acabés per fer amb el 94% del capital del grup hoteler espanyol.

Una operació que Fitch resumeix com "una obertura a oportunitats comercials per desenvolupar el negoci d’NH al mercat asiàtic i, al seu torn, atraure els viatgers asiàtics als hotels del grup".

Destaca la possibilitat que els dos grups creen sinergies en mercats com el Brasil i Portugal

Des de Fitch esperen que "Minor mantingui l'actual pla de negoci i l'estructura de capital sense canvis" en NH, encara que potser sí que haurien de "modificar i millorar el portafolis del grup".

A més, veuen l'oportunitat que Minor i NH creen sinergies en països en què tots dos tenen operacions com el Brasil i Portugal.

Amb tot, Fitch no descarta la possibilitat que un altre inversor compri una participació minoritària en NH, tot i que assegura que "els asiàtics estan compromesos en mantenir NH com una entitat independent amb un govern corporatiu sòlid, i deixar enrere les anteriors divergències quan la companyia estava en mans d'Hesperia i la xinesa HNA".

Noticias relacionadas

contador