• Fiat Chrysler Automobiles (FCA): "De tant en tant, FCA rep consultes sobre potencials transaccions estratègiques i les avalua d'acord amb les parts interessades"
  • "D'acord amb la seva política, el grup no comentarà rumors de mercat ni té intenció de parlar sobre cap tipus de consulta", afegeix la companyia
ep fiat chrysler automobiles fca

El grup automobilístic italià i nord-americà Fiat Chrysler Automòbils (FCA) ha assegurat que avalua totes les ofertes que rep d'acord amb les parts interessades, tot i que ha comunicat a la Comissió Nacional per a les Societats de Borsa d'Itàlia (Consob) que no té "res més a dir "sobre els rumors de la seva possible venda a la xinesa Great Wall Motor.

"De tant en tant, FCA rep consultes sobre potencials transaccions estratègiques i les avalua d'acord amb les parts interessades. D'acord amb la seva política, el grup no comentarà rumors de mercat ni té intenció de parlar sobre qualsevol tipus de consulta", ha explicat la marca en un comunicat.

Fiat Chrysler Automobiles no té cap tipus d'informació més enllà del comunicat del 21 d'agost

A més, FCA ha assenyalat que no tenen cap tipus d'informació més enllà del comunicat del 21 d'agost, quan va desmentir qualsevol tipus d'especulació sobre una possible oferta per part de la companyia xinesa per adquirir la marca de tot terrenys Jeep o la totalitat del consorci.

A l'escrit va assegurar també que la companyia està "plenament" compromesa amb el seu pla 2014-2018 i està aconseguint cadascun dels seus objectius "fins a la data".

Per la seva banda, el fabricant de vehicles xinès va confirmar fa tres dies el seu interès per Fiat Chrysler Automòbils, encara que va assenyalar que de moment no ha entrat en negociacions ni en contactes en relació amb aquesta companyia.

En un comunicació remesa al regulador borsari recollida per Europa Press, Great Wall ha assenyalat que ha "prestat atenció" i ha dut a terme estudis sobre Fiat Chrysler, però que aquests moviments no s'han concretat.

"Hi ha una incertesa substancial sobre com procedirà la companyia en relació amb tal projecte, cosa qual no hauria d'afectar els resultats financers de l'empresa", va explicar la corporació asiàtica en aquest text.

Així mateix, ha destacat que la companyia xinesa no ha mantingut cap relació amb la direcció del consorci Fiat Chrysler i ha afegit que no s'ha dut a terme cap negociació ni s'ha signat cap acord amb cap directiu de FCA.

Noticias relacionadas

contador