ferrovial portada

Ferrovial ha anunciat aquest divendres que s'ha adjudicat tres nous projectes de carreteres a Texas per valor de 308 milions d'euros. Ho farà a través de la seva filial Webber, segons indica la pròpia companyia a través d'un comunicat de premsa.

  • 28,92€
  • 0,28%

La constructora s'encarregarà de l'ampliació de les carreteres IH-10 a Houston i l’FM-156 a Fort Worth, així com les obres de millora de la IH-35, a Austin.

Atendrà els projectes a través de la seva filial nord-americana, Webber

Amb aquests contractes, Weber aspira a consolidar-se com un dels principals constructors de carreteres a Texas. El 2017, es va adjudicar, entre altres, les ampliacions de la US 281 i la I-45. A més, Ferrovial va ser seleccionada per construir un tram de 85 quilòmetres de la carretera de Grand Parkway, a Gran Houston.

Ferrovial ja es va adjudicar recentment dos contractes a Polònia per 155 milions d'euros, a través de la seva filial polonesa Budimex. El primer d'ells, en consorci amb Strabag, consistirà en la construcció del tram Tuszyn - Piotrków Trybunalski - Bełchatów de l'autopista A1 per un valor de 390 milions de zlotys (91 milions d'euros, aproximadament).

Noticias relacionadas

contador