geerte hesen ferrovial
Ferrovial

Ferrovial ha comunicat el nomenament de Geerte Hesen com a nova secretària general i secretària del Consell d'Administració de la companyia, en substitució de Santiago Ortiz Vaamonde.

  • 37,16€
  • -0,64%

"Geerte Hesen aporta a Ferrovial una àmplia experiència a l'àmbit del dret corporatiu, de les transaccions comercials, de compliance i governança, adquirida durant l'exercici de destacades posicions a diverses companyies internacionals", ha explicat l'empresa.

Abans d'incorporar-se a Ferrovial, Hesen va ser secretària general a Lumicks, des d'on va supervisar projectes estratègics i de governança. Així mateix, va exercir el càrrec de secretària general adjunta a ASML, on va desenvolupar un paper crucial en la posada en marxa de pràctiques de governança i compliment a nivell global.

Anteriorment, va dur a terme nombroses funcions jurídiques a Philips, de les quals la més recent va ser liderar el Departament Jurídic a Philips Personal Health, gestionant aspectes legals de rellevància en matèria de dret corporatiu i transaccions comercials.

Després de gairebé 16 anys a la companyia, Santiago Ortiz Vaamonde deixarà el càrrec de secretari general i del Consell d'Administració el proper 14 de maig, com a part del pla de successió mútuament acordat. "Per assegurar una transició ordenada, romandrà a la companyia fins a final d'any com a Senior Legal Advisor, reportant al president i al conseller delegat", ha remarcat la companyia.

Santiago Ortiz Vaamonde es va incorporar a Ferrovial a l'octubre del 2008 amb una àmplia experiència en dret processal i regulatori i va assumir el seu actual càrrec el desembre del 2009, des del qual ha realitzat una rellevant contribució a l'èxit i bon funcionament de la companyia al llarg dels anys, gràcies al bon criteri, rigor, integritat i compromís.

Noticias relacionadas

contador