ezentis680
0,19€
  • 0,00€
  • 1,05%

Grup Ezentis ha anunciat aquest dimecres el nomenament de Fernando González Sánchez com a nou conseller delegat de la companyia després de la dimissió de Guillermo Fernández Vidal.

Així ho ha comunicat el grup a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), en què, a més, anuncia el nomenament de González com a membre de la Comissió Executiva Delegada.

El grup va anunciar aquest dimarts el refinançament reeixit del seu deute

Ezentis assegura que, "amb aquest nomenament, la societat es recolza en un professional de la companyia amb àmplia formació externa i interna, molt qualificat i amb un gran coneixement del sector d'activitat, cosa que li permetrà liderar els nous reptes i oportunitats".

Per la seva banda, la companyia destaca que Fernández Vidal mantindrà les seves funcions com a president no executiu, però "canviarà la seva naturalesa de conseller executiu a altres externs". A més, subratlla que "la nova estructura organitzativa, que separa els càrrecs de president i conseller delegat, respon al procés de transformació" de l'empresa.

Noticias relacionadas

contador