ezentis680

Grup Ezentis s'ha adjudicat un projecte a Xile, a través de la seva filial, per 23 milions d'euros. Així ho ha anunciat la companyia aquest dilluns a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,43€
  • 1,31%

El contracte consisteix en garantir els "serveis d'explotació, manteniment i obres en xarxes de distribució, a més dels serveis de línies energitzades", segons apunta el grup.

El projecte s'estendrà durant els propers cinc anys

Ezentis informa que el projecte té una durada de cinc anys i, gràcies a l'adjudicació, la companyia "es posicionarà com un proveïdor important de Grup SAESA", la propietària de les quatre empreses de distribució i transmissió d'electricitat que ha lliurat a l'espanyola el contracte a Xile.

La companyia va aconseguir el passat 11 d'octubre un contracte a Xile amb el coordinador elèctric nacional per una suma de 7 milions d'euros. El contracte té una durada de 18 mesos i contempla treballs en línies de transmissió en 66 kV i ampliacions de subestacions a la regió de Maule de Xile.

Amb aquest contracte Xile es va consolidar com a tercer mercat d'Ezentis, per darrere del Brasil i Espanya, el primer de la companyia.

Noticias relacionadas

contador