• Per a la realització de l'activitat, FCC disposarà d'una plantilla de 42 empleats a l'hivern i de 84 en temporada alta
ep carlos jarque consejero delegadofcc 20170912170802
FCC

FCC s'ha adjudicat el contracte de servei de recollida de residus sòlids urbans i dels serveis de neteja viària i de platges i espais verds de la localitat de Sant Antoni, a Eivissa, per un període de deu anys prorrogable i un import de 48 milions d'euros.

FCC

  • 12,70€
  • -0,16%

El grup manté d'aquesta forma la seva activitat al municipi, on està prestant aquest tipus de treball des de 1990, segons ha informat l'empresa.

Per a la realització de l'activitat, FCC disposarà d'una plantilla de 42 empleats a l'hivern i de 84 en temporada alta, incloent-hi taller i oficines.

Quant als mitjans materials, el total de maquinària de nova adquisició és de 25 vehicles de neteja viària i 17 de recollida, a més de quinze carrets de neteja. La companyia també ha adquirit 672 contenidors de càrrega lateral adaptats per a persones amb discapacitat.

Així mateix, es promou la mobilitat elèctrica amb l'adquisició de vuit vehicles auxiliars elèctrics, quatre vehicles de càrrega lateral amb carrosseria d'accionament elèctric i tres furgonetes d'inspecció totalment elèctriques.

Noticias relacionadas

contador