• El 2013, FCC va vendre aquesta participació a l'empresa japonesa
  • L'efectivitat de l'operació està condicionada a l'obtenció de l'aprovació per part de les autoritats de la competència de la República Txeca
ep sedefcc
FCC

FCC Aqualia, filial d'aigua de FCC, ha arribat a un acord amb la companyia japonesa Mitsui per a la recompra per 92,5 milions d'euros el 49% del negoci d'aigua a la República Txeca, i recupera així la titularitat del 100% de l'esmentat negoci i indirectament de la filial txeca de gestió d'aigua SmVak.

FCC

  • 12,72€
  • 0,16%

La efectividad de la operación está condicionada a la obtención de la aprobación por parte de las autoridades de la L'efectivitat de l'operació està condicionada a l'obtenció de l'aprovació per part de les autoritats de la competència de la República Txeca. "En tractar de l'adquisició d'una participació minoritària, aquesta compra no té impacte significatiu en el compte de resultats d'Aqualia", indica la companyia al seu comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El 2013, Aqualia va vendre aquesta participació minoritària a Mitsui per 97 milions d'euros. Des de llavors, Aqualia ha continuat duent a terme la gestió del negoci, amb Mitsui com a soci minoritari rellevant. Una operació que es realitzava en el marc les desinversions anunciades per FCC al seu Pla Estratègic, les línies bàsiques del qual es completen amb la reducció de deute en 2.200 milions d'euros, la concentració en negocis i zones geogràfiques rendibles i l'ajust dels costos d'estructura.

Noticias relacionadas

contador